Женски въпросник

1.Кога за първи път разбрахте, че мъжът има тъмна страна? Кога за първи път разбрахте, че вие имате тъмна страна? Разкажете за този първи сблъсък. Защо, според вас, светът е създаден така, че човекът да има тъмна страна?

2. Помагате ли на мъжа да показва тъмната си страна или предпочитате да я крие? Помага ли ви мъжа да показвате тъмната си страна или предпочита да я криете? Помогнали ли сте на някого да излезе на светло? А на вас?

3. Познавате ли мъже, които нямат тъмна страна? А жени? Познавате ли хора, които се правят, че нямат тъмна страна? Кой е най-яркия случай в живота ви?

4. Какви мъже предпочитате? Мъже с подчертана тъмна страна, защото е по-интересно или светли лъчезарни личности, защото е по-лесно? Според вас мъжете какви жени предпочитат? Жени с подчертана тъмна страна или светли лъчезарни личности? Защо? Какъв е вашия опит?

5. Имали ли сте случай да опознаете докрай и да овладеете тъмната страна на мъжа? Имали ли сте мъж, който е опознал докрай вашата тъмна страна и я е овладял?

6. Разкажете за мъжа, който е разбил сърцето ви. Разкажете за мъжа, чието сърце сте разбили.

7. Вие се правите, че не забелязвате тъмното в мъжа. Защо? Мъжът до вас се прави, че не забелязва вашата тъмна страна. Приятно ли ви е?

8. Ако интересът ви към мъжете е изписан на челото ви, това притеснява ли? Какво мислите за мъж, чийто интерес към жените е изписан на челото му? Това притеснява ли го, според вас?

9. Ако не ви личи, че се интересувате от мъже, това притеснява ли? Мислите ли, че мъжете се притесняват от същото?

10. Втурвате ли се в друга любов преди да сте приключили с предишната? Кога и защо го направихте за първи път? А за последен? Обвинявате ли мъже с подобно поведение? Разкажете за мъжете, които са ви изоставяли заради друга жена? Или по други причини?

11. Мислите ли, че любовта с мъжете с подчертано тъмна страна има висок емоционален градус? При вас как беше? Вярно ли е, че мъжете харесват жените с подчертано тъмна страна, защото те винаги поддържат висок емоционален градус?

12. Какво мислите за моногамията? Светло ли е там? Дали мъжете мислят същото?

13. Чувствате ли се в брака изледовател на тъмни непознати пространства? Чувства ли се мъжът в брака, според вас, изледовател на тъмни непознати пространства?

14. Влюбвали ли сте безрасъдно? Разкажете. Разкажете за мъже, които са били влюбени във вас безрасъдно?

15. Мислите ли, че оплитате в мрежите си мъжа или той ви оплита?

16. Поддържате ли връзки с няколко мъже едновременно? Ако да, какво мислите, че ви оправдава? Редно ли е мъжът да поддържа връзки с няколко жени едновременно? Оправдавате ли го?

17. Държите ли мъжът, с когото сте се разделили, да съжалява безкрайно за това? Ако мъжът се държи така с вас, обвинявате ли го? Разкажете за мъжа, който безкрайно съжалява, че се е разделил с вас.

18. Обичате ли да будалкате мъжете? Разкажете за последния избудалкан мъж. Според вас мъжете обичат ли да будалкат жените?

19. Отмъщавате ли на мъжете? Разкажете за най-доброто си отмъщение. Ако мъжете ви отмъщават, какво мислите за тях? Разкажете за мъжа, който се е опитал да ви отмъсти.

20. Гледате ли порно филми? Какво мислите за мъжа, който гледа порно филми?

21. Какво значи една жена да бъде добра в леглото? Какво значи един мъж да бъде добър в леглото? Вие притежавали ли сте такъв мъж? Разкажете за този мъж?

22. Мислите ли, че мъжете са подвластни на вашите умения в леглото? Вие подвластна ли сте на техните умения в леглото?

23. Имитирате ли оргазми? Имате ли угризения после? Ако разберете, че мъжът преиграва насладата си, когато е с вас, обвинявате ли го?

24. Правите ли се на невинна, за да се харесате на мъжете? Правят ли се мъжете на невинни, за да спечелят жената?

25. Правите ли се на порочна, за да се харесате на мъжете? Харесвате ли мъже, които преиграват своята порочност?

26. Агресивна или пасивна сте, когато харесате някой мъж? Какви мъже харесвате, агресивни или пасивни?

27. Прощавате ли на мъжете? Те прощават ли ви? Разкажете за мъжете, на които сте простили и за мъжете, които са ви простили.

28. Има ли забранени средства, за да постигнеш мъжа? Считате ли, че за мъжа има забранени средства, за да постигне жената?

29. Какви мъже предпочитате? Красиви с успех сред жените или добри, които нямат особен успех сред жените? Какви жени предпочитат, според вас мъжете? Красиви с успех сред мъжете или добри, които нямат особен успех сред мъжете?

30. Имате ли слабост към възрастните мъже? Или по-скоро към

по-младите от вас? Имали сте драматична връзка с възрастен/млад мъж? Разкажете. Обвинявате ли възрастните мъже, които имат слабост към младите момичета?

31. Заблуждавате ли мъжа, че е единствен и върховен? Мъжът заблуждава ли ви, че сте единствена и върховна?

32. Фантазирате ли си докато правите секс? Преди това? След това? Какви са фантазиите ви? Мислите ли, че са неприлични? Ако узнаете, че мъжът има неприлични фантазии, слагате ли го веднага при тъмните мъже?

33. Обичате ли да страдате в любовта? Карате ли мъжете да страдат? Според вас мъжете обичат ли да страдат в любовта? Харесва ли им да причиняват страдания на жената? Разкажете за мъжа, който ви е причинил най-големи страдания. Разкажете за мъжа, на когото сте причинили най-големи страдания.

34. Минавала ли ви е мисълта да си легнете с жена? Разпитвате ли мъжете дали са склонни да се легнат с мъж? Ако кажат “да”, приемате ли го?

35. Навреме разбирате, че съответният мъж има подчертано тъмна страна и се спасявате с бягство? Защо? Оправдавате ли подобно поведение у мъжа? Разкажете за последното си бягство.

36. Проверявате ли властта си над мъжете като ги подлагате на непрекъснати изпитания? Оправдавате ли подобно поведение у мъжа?

37. Пиете ли? Това помага ли ви пред мъжете? Прави ли преживяването ви по-красиво? Или го принизява? Понасяте ли мъже, които пият? Мислите ли, че и те имат същите мотиви като вашите?

38. Мислите ли, че колкото и леко да се държите с мъжа, в един момент той не пропуска да покаже тъмната си страна? Случва ли се същото с вас?

39. Има ли мъже, които задълбочават комплексите ви? Вие задълбочавате ли техните?

40. Мислите ли, че има мъж, който е роден за вас и вие сте родена за него? Разкажете за него. Как разсъждава мъжът по този въпрос?

41. Мислите ли че сте родена за повече от един мъж? Ако да, признавате ли това пред собствения си съпруг /партньора/? Мислите ли, че мъжете са родени за повече от една жена?

42. Мислите ли, че ще изгубите някой ден интереса си към мъжете? Или вече сте го изгубили? Защо? Как преценявате мъже, които са изгубили интерес към жените?

43. Ако имате непоносим характер, мислите ли, че това не ви пречи да привличате мъжете? Познавате ли мъже с непоносим характер? Мислите ли, че това им пречи да привличат жените? Разкажете за най-непоносимия мъж в живота си.

44. Ако уязвявате и унижавате непрекъснато мъжете, мислите ли, че те ще бягат като дявол от тамян от вас? Ако те ви уязвяват и унижават непрекъснато, бягате ли като дявол от тамян от тях?

45. Трябва ли да играете, за да спечелвате мъжете? Харесвате ли мъжете играчи?

46. Можете ли да живеете без любов? Има ли мъже, които живеят без любов? Ако живеете без любов, разкажете.

47. Ревнувате ли? Ревността най-тъмното ви чувство ли е? А у мъжа?

48. Минавало ли ви е през ума, че сте способна да убиете от ревност? Кой е по-склонен да направи това – мъжа или жената?

49. Възможно ли е мъжът да ви вярва след като сте му изневерили? Искате ли? Ако не ви разкрият, държите ли в тайна връзките си с други мъже? Вие вярвате ли на мъжа след като ви е изневерил? Той крие ли връзките си с други жени от вас? Разкажете за най-красивата си изневяра. Най-грозната?

50. Чия изневяра бихте простили по-лесно – на мъжа или на жената? Вашата или на партньора?

51.Поддържате ли теорията, че жените не трябва да изневяряват, защото се влюбват, докато мъжете изневеряват, без да се влюбват?

52. Предизвиквате ли недоверие в мъжа, за да го държите в напрежение? Одобрявате ли подобно поведение у мъжа?

53. Какъв трябва да бъде мъжа, който ще обикнете? Какво трябва да прави за вас, за да не изгуби любовта ви? Питате ли се каква трябва да бъдете самата вие, за да бъдете обичана?

54. Какъв е мъжа, който обичате? Какво прави за вас, за да го обичате? Какво правите вие за него, за да го накарате да ви обича?

55. Не мислите ли, че лутането между различните мъже е по-скоро лутане към самата вас? Не мислите ли, че лутането на мъжа между различните жени е по-скоро лутане към самия него?

56. Искате ли да имате деца? Мислите ли, че повечето мъже искат да имат деца?

57. Ако имате, склонна ли сте да ги изоставите заради мъж? Грешно ли е това? Мислите ли, че има мъже, които са склонни да оставят децата си заради жена?

58. Можете ли да посветите живота си на децата си? Уважавате ли мъже, които прекалено са вторачени в децата и семейството си?

59. Сещате ли се, че сте майка, когато си лягате с друг мъж? Мислите ли, че повечето мъже се сещат, че са бащи, когато си лягат с друга жена?

60. Какво криете от децата си? Винаги ли сте мотивирана, когато го правите? Защо бащите крият толкова много неща от децата си? Искат да ги предпазят от лошото или ги е страх да се разкрият?

61. Можете ли да си представите живота си без деца? На кого му е по-лесно – на мъжа или жената?

62. Познавате ли собствените си деца? Кой по-добре ги познава – майката или бащата?

63. Колко деца не са дошли на този свят по ваша воля? Обвинявате ли се? Какво мислите за мъжете, които са постъпили по същия начин?

64. Какво мислите за майка си? Тя водила ли е според вас живот, подобен на вашия? Ще й простите ли, ако в един момент откриете неща от живота й, които не одобрявате? Има ли майка ви тъмна страна? Не мислите ли, че мъжете по-трудно прощават на майките си?

65. Ще простите ли на баща си, ако откриете, че има извънбрачна/и/ връзка/и/? Има ли баща ви тъмна страна? Не мислите ли, че мъжете по-лесно прощават на баща си?

66. Ако се преродите, какво бихте искали да промените в себе си? Бихте ли искали да живеете по друг начин? Искате ли да заличите тъмната си страна? А на мъжа? Разпитвали ли сте мъже как биха искали да живеят, ако се преродят?

67. Пука ли ви за живите след като си отидете от този свят? Мъжете или жените са загрижени повече за този свят?

68. Посегнал ли е някой мъж на живота си заради вас? Искате ли да срещнете този мъж отново? Причина ли сте за нечия смърт? Познавате ли жени, които са посягали на живота си заради мъж?

69. До каква възраст искате да доживеете? Какво мислите за мъжете, които с нимоверни усилия се опитват да изглеждат млади и изпадат в смешни положения? Какво мислите за жените, които правят същото?

70. Ще изгубите ли интерес към живота, ако престанат да ви харесват. Минава ли ви мисълта за самоубийство? Не мислите ли, че повечето мъже правят трагедия от старостта?

71. Мислите ли, че е по-добре да не сте се раждали? Или по-скоро мислите, че не е трябвало да се раждат мъжете, които сте срещали?

72. Защо се омъжихте? Защо мъжът ви се ожени за вас?

73. Защо не се омъжихте? Съжалявате ли мъжете, които ви отказаха? Или ги благославяте?

74. Вие сте се женили няколко пъти? Защо? Обвинявате ли мъжете, които са преминали през няколко брака?

75. Заставате ли зад фразата “И да се ожениш, и да не се ожениш, след десет години ще съжаляваш”? Уважавате ли мъжете, които застават зад тази фраза?

76. Смятате ли, че трябва да си имате “тъмна стаичка” – неща, които не споделяте с никого? А вашия партньор, ще одобрите ли ако откриете, че той си има “тъмна стаичка”?

77. Бихте ли искали да бъдете на мястото на вашия съпруг? Мислите ли, че той би искал да бъде на ваше място?

78. Искате ли да бъдете издържана от мъж? Вие бихте ли издържали мъж, ако имате възможност?

79. Склонна ли сте да се любите за пари? Правите ли го? Защо? Грешно ли е? Уважавате ли мъжете, които си плащат любовните наслади?

80. Искате ли да бъдете богата? Искате ли да имате богат мъж? Богатството порок ли е? Уважавате ли мъжете, които се женят за богати жени?

81. Страхувате ли се от бедността? А от бедните? Бедността порок ли е? Отхвърляте ли бедните мъже? Богатия мъж допълнителен афродизиак ли е? Мислите ли, че мъжете се страхуват от бедността?

82. Кои са по-добри приятели – мъжете или жените?

83. Можете ли да живеете без приятели? Какво мислите за мъжете без приятели?

84. Обичате ли себе си? Егоизъм ли е това? А у мъжа?

85. Какво е за вас Рая? Свързано ли е с мъжа? Разкажете за мъжа, с когото сте били в Рая.

86. Какво е за вас Ада? Мъжете ад ли за вас? Разкажете за мъжа, с когото сте били в Ада.

87. Гледате ли на мъжа като на собственост? Чувствате ли се негова собственост?

88. Давате ли му свобода? Вие имате ли си вашата свобода?

89. Кога считате, че мъжът е прекалил със свободата, която му давате? Кога считате, че вие сте прекалили със свободата, която ви е дадена?

90. Вие искате ли да сте свободна или предпочитате да бъдете робиня на любимия мъж? Искате свободен мъж или роб?

91. Привърженик ли сте на максимата: “Моят дом е моята крепост”? Какво мислите за мъжете, които застават зад тази максима?

92. Не мислите ли, че семейството е убежище и спасение за човека? Ако семейството изчезне, ще продължи ли да съществува човека или ще изчезне? Пука ли ви, ако изчезне? Не мислите ли, че жените спасяват света, а мъжете се опитват да го затрият?

  • Въпросникът във MS Word формат може да изтеглите оттук, а отговорите ви авторът очаква на: a_stoychev@varna.net

Обратно

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s
%d блогъра харесват това: