Мъжки въпросник

1.Кога за първи път разбрахте, че жената има тъмна страна? Кога за първи път разбрахте, че вие имате тъмна страна? Разкажете за този първи сблъсък. Защо, според вас, светът е устроен така, че човекът да има тъмна страна?

2. Помагате ли на жената да показва тъмната си страна или предпочитате да я крие? Помага ли ви жената да показвате тъмната си страна или предпочита да я криете? Помогнали ли сте на някого да излезе на светло? А на вас?

3. Познавате ли жени, които нямат тъмна страна? А мъже? Познавате ли хора, които се правят, че нямат тъмна страна? Кой е най-яркия случай в живота ви?

4. Какви жени предпочитате? Жени с подчертана тъмна страна, защото е по-интересно или светли лъчезарни личности, защото е по-лесно? Според вас жените какви мъже предпочитат? Мъже с подчертана тъмна страна или светли лъчезарни личности? Защо? Какъв е вашия опит?

5. Имали ли сте случай да опознаете докрай и да овладеете тъмната страна на жената? Имали ли сте жена, която е опознала докрай вашата тъмна страна и я е овладяла?

6. Разкажете за жената, която е разбила сърцето ви. Разкажете за жената, чието сърце сте разбили.

7. Вие се правите, че не забелязвате тъмното в жената. Защо? Жената до вас се прави, че не забелязва вашата тъмна страна. Приятно ли ви е?

8. Ако интересът ви към жените е изписан на челото ви, това притеснява ли? Какво мислите за жена, чийто интерес към мъжете е изписан на челото й? Това притеснява ли я според вас?

9. Ако не ви личи, че се интересувате от жени, това притеснява ли? Мислите ли, че жените се притесняват от същото?

10. Втурвате ли се в друга любов преди да сте приключили с предишната? Кога и защо го направихте за първи път? А за последен? Обвинявате ли жени с подобно поведение? Разкажете за жените, които са ви изоставяли заради друг мъж? Или по други причини?

11. Мислите ли, че любовта с жени с подчертано тъмна страна има висок емоционален градус? При вас как беше? Вярно ли е, че жените харесват мъже с подчертано тъмна страна, защото те винаги поддържат висок емоционален градус?

12. Какво мислите за моногамията? Светло ли е там? Дали жените мислят същото?

13. Чувствате ли се в брака изледовател на тъмни непознати пространства? Чувства ли се жената в брака, според вас, изледовател на тъмни непознати пространства?

14. Влюбвали сте безрасъдно? Разкажете. Разкажете за жени, които са били влюбени във вас безрасъдно?

15. Мислите ли, че оплитате в мрежите си жената или тя ви оплита?

16. Поддържате ли връзки с няколко жени едновременно? Ако да, какво мислите, че ви оправдава? Редно ли е жената да поддържа връзки с няколко мъже едновременно? Оправдавате ли я?

17. Държите ли жената, с която сте се разделили, да съжалява безкрайно за това? Ако жената се държи така с вас, обвинявате ли я? Разкажете за жената, която безкрайно съжалява, че се е разделила с вас.

18. Обичате ли да будалкате жените? Разкажете за последната избудалкана жена. Според вас жените обичат ли да будалкат мъжете?

19. Отмъщавате ли на жените? Разкажете за най-доброто си отмъщение. Ако жените ви отмъщават, какво мислите за тях? Разкажете за жената, която се е опитала да ви отмъсти.

20. Какво значи един мъж да бъде добър в леглото? Какво значи една жена да е добра в леглото? Вие притежавали ли сте такава жена? Разкажете за тази жена?

21. Мислите ли, че жените са подвластни на вашите умения в леглото? Вие подвластен ли сте на техните умения в леглото?

22. Преигравате ли насладата си, когато сте с жена? Ако разберете, че жената с вас, имитира оргазми, обвинявате ли я?

23. Правите ли се на невинен, за да се харесате на жените? Правят ли се жените на невинни, за да спечелят мъжа?

24. Правите ли се на порочен, за да се харесате на жените? Харесвате ли жени, които преиграват своята порочност?

25. Агресивен или пасивен сте, когато харесате някоя жена? Какви жени харесвате, агресивни или пасивни?

26. Прощавате ли на жените? Те прощават ли ви? Разкажете за жените, на които сте простили и за жените, които са ви простили.

27. Има ли забранени средства, за да постигнеш жената? Считате ли, че за жената има забранени средства, за да постигне мъжа?

28. Какви жени предпочитате? Красиви с успех сред мъжете или добри, които нямат особен успех сред мъжете? Уважавате ли жените, които предпочитат мъже, които имат успех сред жените?

29. Имате ли слабост към млади момичета? Имали сте драматична връзка с младо момиче? Разкажете. Обвинявате ли възрастните жени, които имат слабост към млади момчета?

30. Заблуждавате ли жената, че е единствена и върховна? Жената заблуждава ли ви, че сте единствен и върховен?

31. Обичате ли да страдате в любовта? Карате ли жените да страдат? Според вас жените обичат ли да страдат в любовта? Харесва ли им да причиняват страдания на мъжа? Разкажете за жената, която ви е причинила най-големи страдания. Разкажете за жената, на която сте причинили най-големи страдания.

32. Навреме разбирате, че съответнита жена има подчертано тъмна страна и се спасявате с бягство? Защо? Оправдавате ли подобно поведение у жената?

33. Проверявате ли властта си над жените като ги подлагате на непрекъснати изпитания? Оправдавате ли подобно поведение у жената?

34. Мислите ли, че колкото и леко да се държите с жената, в един момент тя не пропуска да покаже тъмната си страна? Случва ли се същото с вас?

35. Има ли жени, които задълбочават комплексите ви? Вие задълбочавате ли техните?

36. Мислите ли, че има жена, която е родена за вас и вие сте роден за нея? Как разсъждава жената по този въпрос, според вас?

37. Мислите ли че сте роден за повече от един жена? Ако да, признавате ли това пред собствената си съпруга /партньора/? Мислите ли, че жените са родени за повече от един мъж?

38. Мислите ли, че ще изгубите ли някой ден интереса си към жените? Или вече сте го изгубили? Защо? Как преценявате жени, които са изгубили интерес към мъжете?

39. Ако имате непоносим характер, мислите ли, че това не ви пречи да привличате жените? Познавате ли жени с непоносим характер? Мислите ли, че това им пречи да привличат мъжете?

40. Ако уязвявате и унижавате непрекъснато жените, мислите ли, че те ще бягат като дявол от тамян от вас? Ако те ви уязвяват и унижават непрекъснато, бягате ли като дявол от тамян от тях?

41. Трябва ли да играете, за да спечелвате жените? Харесвате ли жените играчи?

42. Можете ли да живеете без любов? Има ли жени, които живеят без любов? Ако живеете без любов, разкажете.

43. Ревнувате ли? Ревността най-тъмното ви чувство ли е? А у жената?

44. Минавало ли ви е през ума, че сте способен да убиете от ревност? Кой е по-склонен да направи това – мъжа или жената?

45. Възможно ли е жената да ви вярва след като сте й изневерили? Искате ли? Намирате ли, че това е изява на светлото в нея? Ако не ви разкрият, държите ли в тайна връзките си с други жени? Вие вярвате ли на жената след като ви е изневерила? Тя крие ли от вас връзките си с други мъже? Разкажете за най-красивата си изневяра. Най-грозната?

46. Чия изневяра бихте простили по-лесно – на мъжа или на жената? Вашата или на партньора?

47. Поддържате ли теорията, че жените не трябва да изневяряват, защото се влюбват, докато мъжете изневеряват, без да се влюбват.

48. Предизвиквате ли недоверие в жената, за да я държите в напрежение? Одобрявате ли подобно поведение у жената?

49. Каква трябва да бъде жената, която ще обикнете? Какво трябва да прави за вас, за да не изгуби любовта ви? Питате ли се какъв трябва да бъдете самия вие, за да бъдете обичан?

54. Каква е жената, която обичате? Какво прави за вас, за да я обичате? Какво правите вие за нея, за да я накарате да ви обича?

55. Не мислите ли, че лутането между различните жени е по-скоро лутане към самия вас? Не мислите ли, че лутането на жената между различните мъже е по-скоро лутане към самата нея?

56. Искате ли да имате деца? Мислите ли, че повечето жени искат да имат деца?

57. Ако имате, склонен ли сте да ги изоставите заради жена? Грешно ли е това? Мислите ли, че има жени, които са склонни да оставят децата си заради мъж?

58. Колко деца не са дошли на този свят по ваша воля? Обвинявате ли се? Какво мислите за жените, които са постъпили по същия начин?

59. Можете ли да посветите живота си на децата си? Уважавате ли жени, които прекалено са вторачени в децата и семейството си?

60. Сещате ли се, че сте баща, когато си лягате с друга жена? Мислите ли, че повечето жени се сещат, че са майки, когато си лягат с друг мъж?

61. Какво криете от децата си? Винаги ли сте мотивиран, когато го правите? Защо майките крият толкова много неща от децата си? Искат да ги предпазят от лошото или ги е страх да се разкрият?

62. Можете ли да си представите живота си без деца? На кого му е по-лесно – на мъжа или жената?

63. Познавате ли собствените си деца? Кой по-добре ги познава – майката или бащата?

64. Какво мислите за майка си? Ще й простите ли, ако в един момент откриете неща от живота й, които не одобрявате? Има ли майка ви тъмна страна? Не мислите ли, че мъжете по-трудно прощават на майките си?

65. Ще простите ли на баща си, ако откриете, че има извънбрачна/и/ връзка/и/? Има ли баща ви тъмна страна? Не мислите ли, че мъжете по-лесно прощават на бащите си?

66. Ако се преродите, какво бихте искали да промените в себе си? Бихте ли искали да живеете по друг начин? Искате ли да заличите тъмната си страна? А на жената? Разпитвали ли сте жени как биха искали да живеят, ако се преродят?

67. Пука ли ви за живите след като си отидете от този свят? Мъжете или жените са загрижени повече за този свят?

68. Посегнала ли е някоя жена на живота си заради вас? Искате ли да срещнете тази жена отново? Причина ли сте за нечия смърт? Познавате ли мъже, които са посягали на живота си заради жена?

69. До каква възраст искате да доживеете? Какво мислите за жените, които с нимоверни усилия се опитват да изглеждат млади и изпадат в смешни положения? Какво мислите за мъжете, които правят същото?

70. Ще изгубите ли интерес към живота, ако престанат да ви харесват. Минава ли ви мисълта за самоубийство? Не мислите ли, че повечето жени правят трагедия от старостта?

71. Мислите ли, че е по-добре да не сте се раждали? Или по-скоро мислите, че не е трябвало да се раждат жените, които сте срещали?

72. Защо се оженихте? Защо жена ви се омъжи за вас?

73. Защо не се оженихте? Съжалявате ли жените, които ви отказаха? Или ги благославяте?

74. Вие сте се женили няколко пъти? Защо? Обвинявате ли жените, които са преминали през няколко брака?

75. Заставате ли зад фразата “И да се ожениш, и да не се ожениш, след десет години ще съжаляваш”? Уважавате ли жените, които застават зад тази фраза?

76. Смятате ли, че трябва да си имате “тъмна стаичка” – неща, които не споделяте с никого? А вашия партньор, ще одобрите ли ако откриете, че тя си има “тъмна стаичка”?

77. Бихте ли искали да бъдете на мястото на вашата съпруга? Мислите ли, че тя би искала да бъде на ваше място?

78. Искате ли да бъдете издържан от жена? Вие бихте ли издържали жена, ако имате възможност?

79. Склонен ли сте да приемете жените, които се любят за пари? Уважавате ли мъжете, които си плащат любовните наслади? Вие правите ли го?

80. Искате ли да бъдете богат? Искате ли да имате богата жена? Богатството порок ли е? Уважавате ли жените, които се женят за богати мъже?

81. Страхувате ли се от бедността? А от бедните? Бедността порок ли е? Отхвърляте ли бедните жени? Богатата жена допълнителен афродизиак ли е? Мислите ли, че жените се страхуват от бедността?

82. Кои са по-добри приятели – мъжете или жените?

83. Можете ли да живеете без приятели? Какво мислите за жените без приятели?

84. Обичате ли себе си? Егоизъм ли е това? А у жената?

85. Какво е за вас Рая? Свързано ли е с жената? Разкажете за жената, с която сте били в Рая.

86. Какво е за вас Ада? Жените ад ли за вас? Разкажете за жената, с която сте били в Ада.

87. Гледате ли на жената като на собственост? Чувствате ли се нейна собственост?

88. Давате ли й свобода? Вие имате ли си вашата свобода?

89. Кога считате, че жената е прекалила със свободата, която сте й дали? Кога считате, че вие сте прекалили със свободата, която ви е дадена?

90. Искате ли да сте свободен или предпочитате да бъдете роб на любимата жена? Искате свободна жена или робиня?

91. Привърженик ли сте на максимата: “Моят дом е моята крепост”? Какво мислите за жените, които застават зад тази максима?

92. Не мислите ли, че семейството е убежище и спасение за човека? Ако семейството изчезне, ще продължи ли да съществува човека или ще изчезне? Пука ли ви, ако изчезне? Не мислите ли, че мъжете спасяват света, а жените се опитват да го затрият?

  • Въпросникът във MS Word формат може да изтеглите оттук, а отговорите ви авторът очаква на: a_stoychev@varna.net

Обратно

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s
%d блогъра харесват това: